ریتم آهنگ

باند اکتیو

باند های اکتیو به باندهایی گفته می شود که به جریان الکتریکی و دریافت بار برای فعالیت دیافراگم خود ندارد و برای این ضرورت از امپ داخل خود استفاده میکنند. امپ آن با برق 220 ولت یا 110 ولت تغذیه شده و سپس از طریق منبع تغذیه ی داخل خود ولتاژ ها و جریان های مورد نیاز برای کار کردن اسپیکر خود را تامین کرده و فقط به کابل لاین یا یک میک برای ورودی صدای مورد نظر با دسیبل استاندارد نیاز دارد. برای انتقال صدا به این باندها می توان از دستگاه های مختلفی نظیر تلفن همراه و لپ تاب ،کامپیوتر، میکسر ، یا هر سیستم دیگری که خروجی صدا با جکهای لاین اوت یا هدفون یا امثالهم را ایجاد میکند استفاده نمود.

معرفی باند های اکتیو

این نوع از بلندگو ها دارای یک امپلی فایر داخلی در خودشان هستند. این باند ها به علاوه آمپلی فایر دارای کنترلر صدا هم هستند و در پنل آنها دارای، پیچ های ولوم، پیچ تنظیم گین (Gain) و تریبل قرار دارد. این نوع از بلندگو ها برای روشن شدن نیازمند برق شهر هستند و ولتاژ مورد استفاده خود را از برق شهری تامین میکنند.

این بلندگو ها برای خنک سازی مدار AMP دارای یک هیت سینگ و یک فن 12 سانتی در پشت باند آن هستند. آمپلی فایر داخل این باند ها از طریق برق شهری 220 ولت یا 110 ولت تغذیه شده و سپس از طریق منبع تغذیه ی داخل خود ولتاژ ها و جریان های مورد نیاز برای فعالیت اسپیکر خود را تبدیل و تامین کرده و فقط به کابل لاین یا میک برای ورودی صدای مورد نظر نیازمند هستند.

گفتنی است که برای ورود صدا به این نوع باند ها میتوان از تلفن همرا و لپ تاب ،کامپیوتر، میکسر ، یا هر سیستم دیگری که خروجی صوت با جکهای لاین اوت یا هدفون را دارند استفاده کرد. و باند های اکتیو صدای نسبتا بهتر و دلپذیر تری نسبت به باند های پسیو دارند.

ویژگی باندهای اکتیو

مهمترین ویژگی این باند ها داشتن امپلی فایر داخلی است. بنابر این لازم نیست که یک امپلی فایر جداگانه تهیه نمایید و قابلیت هایی که امپلی فایر داخلی فراهم میکند وجود دارد.

به دلیل داشتن مدار کراس اور که فرکانس های هر بخش را به درایور مورد نظر میفرستد و همچنین حمایت این مدار از تیوتر در مواقع اوج فشار، خطر خرابی درایور و خود باند در این نوع از باند ها به حداقل خود میرسد و باعث کاهش هزینه ها نیز میشود.

همچنین آمپلی فایر داخلی بلندگوهای اکتیو توانایی ارنج مناسب و ایجاد حداکثر فرکانس قابل پشتیبانی اسپیکرها را داراست و از این رو برای افراد آماتور و تازه کار یکی از بهترین گزینه ها محسوب میشود.

تفاوت های باندهای اکتیو با باند های پسیو

باند های اکتیو تفاوت های زیادی با باند های پسیو دارند که در زیر به برخی از این تفاوت ها اشاره شده است:

• باند های اکتیو برای استفاده خانگی باند مناسبتری هستند و از باند های پسیو بیشتر در مراسمات خیابانی و کارناوال ها، سخنرانی های رسمی، سالن های همایش مورد استفاده قرار میگیرند. باند های اکتیو نصب و باند های اکتیو راه اندازی راحتتری نسبت به باند های پسیو دارند چرا که نیاز به آمپلی فایر و میکسر ندارند.

• در باند اکتیو ممکن است هر درایور آمپلی فایر مربوط به خودش را داشته باشد.

• در مقایسه با باند پسیو، باند اکتیو سنگین وزنتر است و کمی هم گران قیمتتر است.

رنج قیمت باندهای اکتیو

قیمت این باند ها از حدود 1 میلون تومان شروع شده و بسته به قابلیت ها و صدای خروجی تا 18 میلون تومان هم میرسد.

برند های تولید کننده باندهای اکتیو

از جمله ای برند ها و شرکت ها میتوان به:

  • Yamaha
  • Montarbo
  • Behringer Eurolive
  • ACM Audio
  • JBL
  • FBT HiMaxX

اشاره کرد.

ویژگی باندهای اکتیو (Active)

  • عدم نیاز به آمپلی فایر و میکسر
  • نصب و راه اندازی آسان
  • توانایی های بالا در زمینه فرکانس خروجی به بلندگوها و ارنج مناسب صدا
  • عدم نیاز به رعایت فاکتورهای فنی مانند اهم، امپدانس
درمانگاه تخصصی پوست و مو کوروش