ریتم آهنگ

میکروفن باسیم

مهم‌ترین مسئله‌ای که در خرید میکروفن خوب، اهمیت دارد این است که از برند با کیفیت خریداری کنید. شرکت‌های مختلفی در زمینه تولید میکروفون فعالیت دارند که از جمله آنها می‌توان به مواردی همچون زیکو (Zicoaudio)، وادیا (Wadia)، بوس(Bose) ، کنوود (Kenwood) و پایونیر (Pioneer) اشاره کرد.

خرید میکروفون خوب یکی از مشکلاتی است که اگر درک درستی از تئوری آکوستیک نداشته باشید نمی‌توانید میکروفون خوبی انتخاب کنید. انتخاب میکروفن بزرگترین مشکلی است که برای افراد تازه‌کار وجود دارد. میکروفن‌ها علاوه بر اینکه برای کارهای خاصی مناسب هستند، به گروه‌های دیگری بر اساس تکنولوژی ساخت نیز دسته‌بندی می‌شوند.

راهنمای خرید میکروفون با قیمت مناسب

میکروفون‌ها در انواع دینامیک و خازنی وجود دارند و ساخته می شوند و به دو دسته لامپی و ترانزیستوری گروه‌بندی می‌شوند. با وجود میکروفون‌های گوناگون، انتخاب از میان آن‌ها برای کسانی که اطلاع کمی دارند گیج‌کننده و وقت‌گیر است؛ در نتیجه باید از یک فرد متخصص و با داشتن دانش پایه در خصوص انواع میکروفون و کاربردی که هر یک دارند کمک بگیرید.

1. میکروفون‌های داینامیک

این نوع میکروفن‌ها دارای یک میدان مغناطیسی درون خود هستند که یک هادی درون آن قرار دارد. با دمیدن صوت در میکروفن، یک دیافراگم بسیار باریک و سبک در پاسخ به فشار هوا درون این میدان مغناطیسی به حرکت در آمده و باعث ایجاد جریان الکتریکی می‌شود که توسط سیم‌پیچ در این میدان ایجاد خواهد شد.

این نوع میکروفون‌ها حساسیت کمتری دارند و مناسب برای آن مواقعی هست شرایط سخت باشد و فرکانس بالا بخواهید و از آن استفاده می کنید. در ضبط صدای موسیقی هم مناسب ضبط صدای درامز و گیتار الکتریک هستند.

2. میکروفون‌های خازنی

این میکروفن‌ها نسبت به نوع قبلی حساس تر بوده و در ضبط صدا از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند. شاید با شنیدن نام خازن فکر کنید که از خازن در آنها استفاده شده است، اما بر خلاف تصور اینطور نیست. سیستم این میکروفون‌ها به صورت مکانیکی است و فقط شباهت زیادی به کارکرد خازن دارد. یعنی، شامل یک دیافراگم نازک و کشیده است که در نزدیکی صفحه فلزی (backplate) قرار گرفته است.

این آرایش یک خازن ایجاد می‌کند که بار الکتریکی را از منبع خارجی دریافت می‌کند. در نتیجه دیافراگم در پاسخ به تغییر فشار هوا به آرامی می‌لرزد و باعث تغییر ظرفیت خازن و تغییر ولتاژ و ایجاد سیگنال خروجی میکروفون می‌شود. این میکروفون‌ها در دو نوع ترانزیستوری و لامپی وجود دارند.

3. میکروفون‌های ریبون

این نوع میکروفون‌ها برای کارهای رادیویی و خوانندگی در استودیو بسیار با کیفیت عمل می‌کنند. نحوه کارکرد آنها به این صورت است که، به جای سطح فشار صدا SPL)) به سرعت مولکول‌های هوا واکنش نشان می‌دهند. در این میکروفون‌ها المان معلق و بسیار کوچکی در یک میدان مغناطیسی قوی حرکت می‌کند و باعث تولید صدا می‌شود.

4. میکروفون‌های USB

این نوع میکروفون‌ها جزو پیشرفت‌های جدید هستند. با اینکه تمام اجزای میکروفون سنتی را در خود دارند، علاوه بر این دارای دو گزینه زیر هم هستند که باعث وجه تمایز آنها با میکروفون‌های قدیمی شده است.

یک پری آمپ داخلی: اتصال میکروفون به میکسر را غیرضروری می‌سازد.

یک مبدل آنالوگ به دیجیتال A/D)): خروجی میکروفون را از آنالوگ (ولتاژ) به دیجیتال (داده) تبدیل می‌کند، تا بتواند به طور مستقیم وارد رایانه شده و توسط نرم‌افزار ضبط خوانده شود.

درمانگاه تخصصی پوست و مو کوروش